ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΒΙΤΕΞ
ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΒΙΤΕΞ

Η ΕΛΒΙΤΕΞ ΑΕΒΕ έχοντας πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των εργατικών και κυρίως στρατιωτικών ενδυμάτων κατέχει σημαίνουσα θέση στο χώρο. Στο πλαίσιο αυτό και στην προσπάθεια βελτίωσης της ενημέρωσης που παρέχει δημιούργησε τη νέα ιστοσελίδα. Εύχρηστη, με ανανεωμένο σχεδιασμό, αποτυπώνει την σύγχρονη εικόνα της ΕΛΒΙΤΕΞ.  Επίσης, στην κατηγορία ΝΕΑ οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν αξιόπιστες πληροφορίες για  δράσεις της εταιρίας και επίκαιρα άρθρα που αφορούν τους πελάτες αλλά και το ευρύτερο κοινό.

Τέλος η νέα σελίδα φέρνει κοντά τους αντιπροσώπους μας ανά την Ελλάδα με εσάς. Στην κατηγορία ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ μπορείτε να βλέπετε τα νέα και τις προσφορές στα προϊόντα ΕΛΒΙΤΕΞ των κατά τόπους αντιπροσώπων μας.

Με μοντέρνα δομή και αναβαθμισμένη αισθητική, η νέα ιστοσελίδα  ενημερώνει πλέον τον χρήστη για όλο το εύρος των προϊόντων και υπηρεσιών της. Ενημερώνει άμεσα για τα νέα της εταιρίας και τις εξελίξεις στο χώρο καθώς και ο επισκέπτης μπορεί ανά πάσα στιγμή να επικοινωνήσει διαδικτυακώς με την ELVITEX για μια σειρά θεμάτων που τον ενδιαφέρουν. Έτσι η νέα ιστοσελίδα της ELVITEX αναδεικνύει την «φρέσκια» και δυναμική παρουσία της εταιρίας και στο διαδίκτυο.

2 Comments
  • by kostas tasl Posted 6 Ιουνίου 2018 10:54

    Θα ήθελα να μου πείτε ποιος είναι ο αντιπρόσωπος σας στην Ορεστιάδα;;

    • by elvitex Posted 13 Ιουνίου 2018 15:51

      Καλησπέρα σας και συγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση. Είμαστε σε διαδικασία ανανέωσης του site και για αρκετές ώρες την ημέρα είναι εκτός λειτουργίας. Ο αντιπρόσωπός μας στην Ορεστιάδα είναι ο κύριος Τζούφας Πολυχρόνης, ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΣΙΟΥ 23, ΤΗΛ:25521-10424.

Add Comment

Tell Us your story